IMG_4036.jpg

FÖRETAGSEVENT

Guidade fisketurer för 3–100 personer!

Berra Mårdh Fiskeguide fokuserar på att erbjuda ert företag högkvalitativt fiske och en oförglömlig dag i Stockholms skärgård med omnejd – vi kommer att göra allt vi kan för att motsvara era förväntningar.

Fiske för företag och grupper i Stockholms skärgård och Mälaren. Vi fiskar gädda, gös och abborre i första hand men även havsöring. 3–100 personer går bra. Vi är 3–5 personer per båt.

Alla från nybörjare till proffs är välkomna. Jag har all fiskeutrustning som behövs, spön, rullar, beten med mera. Varma flytoveraller och kaffe med kakor ingår samt kalla drycker. En dag på sjön med chefer och personal är en otroligt uppskattad team-building, det kan våra kunder intyga. För er som fiskar för första gången lär jag ut hur man gör och kan nästan lova att ni får fisk.

5-kamp,  kick-off eller varför inte en uppskattad pensionspresent. Vi skräddarsyr fiske-event för ert företag. Priset är 6.500 kr exkl. moms. Lunch tillkommer med 500 kr och då grillar vi på en Muurika-panna, Pytt i Panna, Hamburgare, fläskkarré eller efter ert önskemål. 

Från Berrasfiske Instagramflöde: